2020-06-16 09:24:55• hírek • Közlemény

Idén is vár minden érdeklődőt a nagybányai Főtér Fesztivál

Hogy pontosan mikor lesz és milyen programokkal készülnek a szervezők az idei évben, arról még nem árultak el részleteket, de ígérik idén sem marad el a rendezvény, habár az előző évekhez képest visszafogottabb keretek közé szorítva kerül sor a sokak által Nagybányai Magyar Napokként emlegetett fesztiválra.

Íme a szervezők közleménye:

„Kedves Főtér Fesztiválozók!

Változó világban, kiszámíthatatlan környezetben élünk, de a céljaink változatlanok – a helyi magyar közösség szolgálata, egy közösségépítő, minőségi rendezvénysorozat megszervezése. A világjárvány miatt kialakult új helyzetben azonban, át kellett és folyamatosan át kell értelmezzük az idei rendezvényt. A járvány egészségügyi és gazdasági hatásai, a bizonytalanság, illetve a lehetségesen még érvényes megszorítások miatt úgy döntöttünk, hogy az idei Főtér Fesztivált nem a megszokott formában fogjuk megtartani. 

Ugyanakkor felelősséget érezve a nagybányai magyar közösségért, és életben tartva a fesztivál lényegét, az összetartozást, az értékeink bemutatását, egy köztes megoldást kínálunk. A Petőfi ösztöndíjasokkal együtt november óta összeállított programból kiindulva, egy visszafogottabb rendezvénnyel készülünk, amit az adott lehetőségekhez igazodva tartunk meg.

Ahogy azt már többször is hangsúlyoztuk a találkozás és az együttlét az, ami különlegessé teszi a Főtér Fesztivált, így hiszünk a közösség erejében és a felelősségteljes szórakozásban. 

Rendezvény pontos program beosztásával és részletekkel hamarosan jelentkezünk. 

Az örömteli találkozás reményében, a Főtér Fesztivál 2020 szervezői: 

Berei Dóra, Bobolog Klára, Duna Jessica, Moldován Balázs és Pintér Zsolt.”

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: