2007-11-20 22:54:27• hírek • Szatmar.ro

Együttműködés Szatmárnémeti és Kárpátalja között

kukrpb140018 Sikeresen zárult a határmenti együttműködési lehetőségeket feltáró tanulmány.

ukrpb140018Sikeresen zárult a „Szatmárnémeti és Kárpátalja közötti határmenti együttműködési lehetőségeket feltáró tanulmány” című projekt. A programot a MEGAKOM Consultans Romania cég kivitelezte, a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal megbízásából.

A projekt eredményeinek ismertetésére kedden 11 órai kezdettel, a szatmárnémeti Astoria Vendéglő termében a projekt záró konferenciáján került sor.

A projekt tavaly decemberben kezdődött és 12 hónap volt a lefolyási ideje. A legfontosabb eredménye egy olyan határmenti együttműködési lehetőségeket feltáró tanulmánynak az elkészítése, amelynek hiánypótló szerepe van. A tanulmány hatékony kivitelezéséhez szükséges adatokat az egyes szakterületek, mint gazdasági, kulturális, oktatási és szociális területek szerinti úgynevezett workshopok megrendezése biztosította. A jövőben több nyelven románul, angolul és ukránul is készülni fog egy brosúra a tanulmányról.

-A projekt mindenképpen sikeres volt, nem csak a konkrét eredmények tekintetében mondhatjuk ezt, mivel olyan partnerkapcsolatok kiépítésében is segített, amelyek a jövőben előnyünkre válhatnak. A továbbiakban is tervbe vannak véve újabb projektek indítása, amelyek szintén partnerségeket generálnak majd. – mondta Geszterédi Andrea, a MEGAKOM Consultans Romania ügyvezető igazgatója.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: