2009-06-12 10:33:37• hírek • Szatmár.ro

Idén is tanulhatnak a gitárosok

Aki még nem tervezett semmit augusztus első felére, van egy gitárja, szeret zenélni, vagy még nem tud, de meg akar tanulni, annak mindenképp 5-12. között a IX. Erdélyi Gitártáborban van a helye, Erdőcsinádon.

Miről is szól a tábor? Legelső sorban gitároktatásról, de emellett a zeneelmélet és a hangtechnika alapjait is el lehet sajátítani. Adva van a zenei sokszínűség, a műfajok közti választási lehetőség. Aki a bluest vagy a countryt kedveli György Zsolttól (Pește Viu) tanulhat, aki a rock zenét szereti Fülöp Imrétől (Keresztes Ildikó Band, Defender), aki a jazzt, Alex Man-tól. A basszusgitárosok tanára Johann Hentz (Eminentza Cenușie, C. A. S. H, Gotthard) lesz, míg a klasszikus gitárosoké Bogáti-Bokor Ákos (Yesterdays, DeLaFunk). A hangtechnikát a tábor szervezője, Szép-Tóth György (Nyúl) (Offline zenekar, hangtechnikus) oktatja, a zeneelméletet Ötvös Ajtony, aki egyben a tábor dobosa is lesz.

És hol marad a buli? Természetesen az sem marad el. Minden este közös zenélések, koncertek lesznek. Utolsó nap, pedig zenélhet bárki színpadon, közönség előtt, aki az egy hét alatt összehozott csapatával, együttesével el szeretne játszani egy-két dalt. Egész hét alatt működni fog Nyúl tábori rádiója, amely nem csak ébreszt, hanem a zenét és a tudnivalókat is közvetíti minden nap.

Aki bejelentkezne, vagy akár többet szeretne tudni a táborról, felkeresheti a www.gitartabor.ro oldalt.


Csoportkép a tavalyi gitártábor résztvevőivel
Csoportkép a tavalyi gitártábor résztvevőivel


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: