2008-07-21 11:27:52• hírek • Szatmar.ro

Jó helyre került a támogatás

 Csehi Árpád, megyei tanácselnök kilátogatott a Dégenfeld kastélyba megszervezett közösségi találkozóra.

A hadadi református tábor szervezőinek meghívására Csehi Árpád Szabolcs, a Szatmár Megyei Tanács elnöke szombaton kilátogatott a Dégenfeld kastélyban évről-évre sikeresen megszervezésre kerülő közösségi találkozóra.

A tábor szombati zárónapján Csehi részt vett az áhítaton is, amelynek keretében Nagy Sándor esperes külön köszönetet mondott a Szatmár Megyei Tanács elnökének azért, hogy idén először sikerült támogatást kapniuk a tábor szervezőinek a megyei önkormányzattól. Mint elmondta, az elmúlt években is pályáztak, de sikertelenül, idén azonban sikerült olyan támogatáshoz jussanak, amely révén a tábor résztvevőinek költségeit jelentősen csökkenteni lehetett.

Csehi felszólalásában jelezte, hogy rendkívüli örömére szolgál, hogy a Megyei Tanács által megítélt támogatás valóban nagy segítségnek bizonyult. Mint elmondta, ezeknek a közösségépítő eseményeknek, programoknak a támogatása kiemelten fontos szerepet kell kapjon az elkövetkező időszakban is. A tábor lakói meleg fogadtatásban részesítették a tanácselnököt, tapssal köszönték meg segítségét, és a táborlakók közül néhányan megkérték arra Csehit, hogy szignálja a tábor résztvevőinek nevével már ellátott pólójukat.

 

Szatmár.ro

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: