2009-07-16 16:39:07• hírek • Ferenczi Noémi

Idén is népszerű a MADISZ-tábor

A MADISZ idén is megszervezi immár hagyományosnak számító angol nyelv illetve néptánc táborát Hadadon. Kánya László elnök a Szatmár.ro-nak elmondta, nagyon rövid idő alatt beteltek a táborozni vágyók számára felkínált helyek és már minden készen áll a néhány napon belül a táborba érkező gyerekek számára.

A gyermekek számára szervezett angol nyelvtábor július 19. és 26. között kerül megrendezésre. A táborra nyolc és tizennégy év közötti gyermekek jelentkezhettek. A néhány napon belül kezdődő táborozáson közel száz gyermek fog részt venni. Az angol nyelv tanulása mellett szórakoztató programok várják a gyerekeket, úgy mint kirándulás, strandolás és sok-sok játék. Az amerikai békehadtest fiataljai idén is ellátogatnak a táborba.

 

A néptánctábor július 26. és augusztus 2. között, szintén Hadadon, mely keretében egy héten át szatmári, mezőségi, szilágysági és más erdélyi néptáncokat sajátíthatnak el a fiatalok Majer Rajmond, Bajkó László és Polgár Emilía oktatók segítségével. A táncoktatáson kívül lesznek kézműves foglalkozások, strandolás és kirándulás. A néptánc táborban 120-130 fiatal iratkozott fel.

"Mindkét tábor helyei nagyon rövid időn belül beteltek. Sokan mindkét táborba jelentkeztek. Meglepő, hogy milyen sok a "visszatérő vendég", olyanok akik évről-évre részt szeretnének venni a MADISZ-táborban"- tette hozzá Kánya.


Szatmári, mezőségi, szilágysági és más erdélyi néptáncokat sajátíthatnak majd el a fiatalok
Szatmári, mezőségi, szilágysági és más erdélyi néptáncokat sajátíthatnak majd el a fiatalok


 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: