2020-01-30 13:14:31• hírek • Bajnai Botond

Idén is mehetünk repülővel a román tengerpartra

Ebben az évben is indít repülőjáratot a Román Légitársaság (TAROM) Szatmárnémeti és Konstanca között a nyári periódusban.


Június 16-ától kezdődően egészen szeptember 18-ig járnak majd a TAROM nyári repülőjáratai Szatmárnémeti és Konstanca között, hetente kétszer: kedden és pénteken.

Azok, akik idehaza, a Fekete-tenger partján tervezik a nyaralást, azok számára jó hír, hogy idén is megkímélhetik magukat egy hosszas, nagyjából 12 órás autóúttól, helyette inkább repülővel, bő másfél óra alatt Szatmárnémetiből Konstancán lehetnek, ahonnan autóbusszal már könnyen megközelíthető akármelyik tengerparti üdülőhely.

A Szatmár Megyei Nemzetközi Repülőtér közleménye szerint a repülőjáratok minden kedden és pénteken 9.10 órakor indulnak Szatmárnémetiből, majd 10.50 órakor landolnak Konstancán. Visszafelé pedig 11.15 órakor indul a repülő, amely 12.55 órakor száll le a szatmári repülőtér szürke betonján.

A jegyek sem mondhatóak drágának, egy oda-vissza utazást már most 60 euróért (280 RON) meg lehet kiváltani a TAROM jegyirodájában, vagy online.

Az idei évben tehát három vakációs úti célt kínál a szatmári repülőtér: mehetünk a nyáron Konstancára, Tunézia Monastir városába, vagy éppen a törökországi Antalaya felé is vehetjük az irányt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: