2015-08-20 13:09:07• hírek • Szatmár.ro

Idén is megtartotta hagyományos horgászversenyét az Autonet

Idén a legnagyobb halat Zamfir Gheorghe fogta, a versenyt Koroknai Csongor nyerte meg.

Most is a Csengersimai horgásztónál gyűltek össze az Autonet Import kft. legnagybb horgászai, hogy összemérjék tudásukat és szerencséjüket. Ám nem csak a horgászatról szólt a verseny: többen is családjukkal vettek részt a rendezvényen, így a versengés mellett egy igazi kitűnő családi program lett a nemrég megtartott kupa. Éjszaka és nappal is vártak a kapásra a halászok, kicsik és nagyok egyaránt.

A versenyt idén Koroknai Csongor nyerte meg, aki nem először viheti haza az elsőnek járó trófeát: most harmadszor nyerte meg a cégen belüli versengést. A második legnagyobb mennyiségű halat Pálinkás Rafael emelte ki a tóból, a harmadik helyezett pedig Kassai Kevin lett. A szatmáriak által nagyon kedvelt és gyakran felkeresett Csengersimai horgásztóból most Zamfir Gheorghe fogta ki a verseny legnagyobb halát, így őt is serleggel jutalmazták. De jutalmat kaptak a legkisebb halat kifogó gyerkőcök is: Oroszi Gyula és Gábor Attila gyermekeinek a horgára is akadt egy-egy pici halacska.

Az eseményt a díjkiosztást követően egy remek ebéd várta: a helyszínen készült babgulyásból a legtöbben repetát is kértek, a szakácsok pedig alig győzték fogadni a gratulációkat.

Horgászversenyt szervezett az Autonet Import kft.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: