2017-09-14 12:19:06• hírek • Szatmár.ro

Idén is megtartják az XCO kerékpárversenyt

Kezdő és tapasztalt hegyikerékpárosoknak szerveznek versenyt Szatmárnémeti közelében.

Szombaton, szeptember 16-án a Szatmárhegy közeli erdőben immár 4. alkalommal kerül megrendezésre a Pro Racers Sportklub Egyesület szervezésében a hegyikerékpározás kezdő és tapasztalt kedvelői számára az XCO (Cross Country Olimpic) bicajverseny.

Családi verseny is lesz

A kétféle versenyszámban megrendezésre kerülő bicikliverseny szeptember 16-án Szatmárhegyen, a Meddes irányába vezető úttól jobbra, az erdő bejáratától indul. A benevezésre, valamint a benevezési startcsomagok átvételére 8.30 és 9.30 között kerül sor.

Az első verseny, a Family Race 09.30-tól indul. Ez családoknak szól, azoknak akik gyerekeikkel szeretnének részt venni az eseményen, mindezt az erdei széles úton, egy könnyebb versenypályán tehetik meg. A teljesítendő táv hossza kb. 3 km, amit egyszer kell letekerni.

Verseny profiknak

Az XCO Race 10.15 órától startol el. A pálya hossza kb. 4 km, könnyen teljesíthető és pár technikásabb résszel van tarkítva. A pályán 4-6 kört kell megtenni, kategóriától függően. A körök számát minden kategória számára a verseny előtt jelentik be a szervezők. A díjkiosztó ünnepségre 15 órától kerül sor.

A versenyre a helyszínen lehet beiratkozni. A versenyre 14 éves kortól lehet benevezni, kiskorúak csak írásos szülői beleegyezéssel vehetnek részt. A Family Race versenyszámon a részvétel 30, míg az XCO Race versenyszámon 60 lejbe kerül.

Bővebb információkat az eseménnyel, díjakkal és a versenyszabályzattal kapcsolatosan a www.facebook.com/proracerssatumare vagy www.proracers.ro oldalakon találhatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: