2015-10-12 16:31:36• hírek • Szatmár.ro

Idén is megtartják a Szatmári Orvosi Napokat

Az orvosi napok keretében adják át a díszpolgári oklevelet Rumelia Koren-Brislernek. Számos tanulmányt fognak majd bemutatni az előadók

Október 15-e és 17-e között idén is megrendezik a Romantic étteremben a Szatmári Orvosi Napok nevet viselő konferenciát. Ezen a szatmári és a környékbeli orvosok munkájukkal kapcsolatban izgalmas és érdekes előadásokat hallgathatnak meg, megismerkedve a legfrissebb kutatási eredményekkel. A Szatmár Megyei Orvosi Kamara által szerevezett rendezvény három napja alatt számos tanulmányt fognak majd bemutatni az előadók: a 10 perces előadásokat 5 perces kérdezz-felelek rész követi majd.

A rendezvény részeként csütörtökön, október 15-én adják át szatmárnémeti díszpolgári címét dr. Rumelia Koren-Brislernek, a Tel Aviv-i Orvosi Egyetem professzorának.

Rumelia Koren-Brisler a Suceava megyei Falticeni-ben született. Útja és pályafutása aztán Szatmárnémetibe vezetett, hisz ide házasodott és hosszú éveken keresztül dolgozott itt kórboncnokként. Nevéhez több újítás, eljárás kötődik. Noha közel három évtizede Izraelben él, egyik fő szervezője és rendszeres vendége a Szatmári Orvosi Napoknak. Két évvel ezelőtt a Vasile Goldis Egyetem díszdoktorává avatta.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: