2013-05-08 16:15:42• hírek • Póti Orsolya

Idén is megnyitja kapuit a Műhely

"Atelier - Műhely" címmel nyílik képzőművészeti kiállítás május 10-én a Vécsey-házban. Az érdeklődőket szatmári művészek alkotásai várják közel két héten keresztül.

Második alkalommal kerül megrendezésre az „Atelier - Műhely" címet viselő kiállítás a Szatmár Megyei Múzeum, a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ és néhány tehetséges szatmári képzőművész szervezésében.

Az elmúlt évben Valer Sasu képzőművész a május 10-ét a szatmári képzőművészek szimbolikus napjává nyilvánította, így 2012-től kezdve, minden évben ezen a napon egy kiállítás keretében mutathatják be alkotásaikat - festményeiket, szobraikat és egyéb képzőművészeti munkáikat - a szatmári tehetségek.

Tavaly közel ötven alkotás fogadta, idén pedig egy még gazdagabb tárlat várja a művészetek szerelmeseit május 10-én, pénteken 17 órától a Vécsey-ház emeleti kiállítótermeiben.

Az érdeklődők nyolc képzőművész - Valer Sasu, Adrian Golban, Aurelian Busuioc, Lola Scripor és Livivu Scripor, Reha Márk, Edward Herczeg, Pop Zita - alkotásait tekinthetik meg közel két héten keresztül.

A szervezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak az eseményre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: