2015-03-10 11:02:19• hírek • (x)

Idén is lesz utazási kiállítás a Grand Mallban

Március utolsó hétvégéjén egy helyen egyszerre több utazási iroda kínálatából is válogathatsz.

Március 27-29-én kerül megrendezésre a Grand Mall már hagyományosnak számító utazási kiállítása, a Grand Tourism&Travel. Ezen számos utazási iroda képviselteti magát és természetesen az idei legjobb utazási ajánlatokkal próbálják majd meggyőzni azokat, akik még nem választottak nyaralási helyszínt. A szervezőktől megtudtuk: eddig hat nagy utazási iroda jelezte részvételi szándékát, emellett pedig már biztos egy magyarországi wellness-szálló részvétele is, amely szintén akciós ajánlatokkal bombázza majd az érdeklődőket.

A kiállításon természetesen ott lesz a Szatmár Megyei Tanács standja is, amelynél a megye turisztikai célpontjait fogják népszerűsíteni. Ahogy a tavay, valószínűleg újra Szatmárnémetibe érkezik az Avasfelsőfalui Polgármesteri Hivatal küldöttsége, hogy az avasi látnivalókkal ismertesse meg a nézelődőket. Tavaly Nagykároly is tiszteletét tette az utazási kiállításon, valószínűleg ez idén sem lesz másképp.

A Grand Tourism&Travel-re azért is érdemes majd ellátogatni, mert az lesz az utolsó hétvége, amikor előfoglalással (early bookinggal) lehet majd utazást vásárolni - legyen szó belföldi, külföldi, vagy akár egzotikus vakációzásról.

Az utazási kiállítás pénteen, március 27-én 13 órakor nyitja meg kapuit és 19 óráig tart nyitva. Szombaton és vasárnap 11 és 19 óra között lesz látogatható a Grand Tourism&Travel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: