2012-09-11 13:11:30• hírek • Szatmár.ro

Idén is lesz mesevetélkedő

Az idén 14. alkalommal kerül megrendezésre a Mesék szárnyán Mesevetélkedő, melyen Bajor Andor meséi kerülnek feldolgozásra.

A versenyre 2012. szeptember 30-ig lehet benevezni a megyei szervezőnél - Szatmár megyében Román Melindánál és Leiti Mónikánál -  II., III. és IV. osztályosok négyfős csapataival. A meséket, ahogy a csapatok jelentkeztek, megkapják elektronikus formában. A verseny nevezési díja 20 lej/csapat. Ez az összeg fedezi a versenylapok sokszorosítását, postai költséget, okleveleket, ajándéktárgyakat.

Miből áll ez a verseny?

A versenynek három fordulója van, melyet októberben, novemberben és január utolsó péntekén tartanak. A harmadik fordulót, mely egyben a megyei megmérettetés, a Mircea Eliade iskolában fogják megrendezni.

A csapatok tudását írásbeli játékos feladatokon keresztül ellenőrzik - ekkor az eredetileg benevezett csapatszám egyharmada esik ki pontszámtól függően. Az utolsó forduló két legtöbb pontszámot elért csapata vehet részt 2013 márciusában Nagyváradon, az országos döntőn tanítóik kíséretében.

A szatmári szervezők a következő e-mail címeken érhetők el: Román Melinda - romanmeli@citromail.hu, Leiti Mónika - monika.leiti@yahoo.com

Népes gyereksereg vett részt a vetélkedőn

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: