2017-03-10 09:16:10• hírek • Kocsis Zoltán

Idén is lesz állásbörze, várják a cégek jelentkezését

Ha április, akkor általános állásbörze! Az Országos Munkaügyi Ügynökség az ország mind a 41 megyéjében idén is megszervezi az általános állásbörzét, ezalól természetesen Szatmár sem kivétel.

Az általános állásbörze célja, hogy csökkentse a munkanélküliség arányát, növelje a foglalkoztatottság szintjét, segítve munkaadót és munkavállalót, hogy kapcsolatba kerüljenek egymással.

Az idei állásbörze időpontja április 7, péntek, helyszíne pedig a hagyományoknak megfelelően a Szakszervezetek Művelődési Háza. Reggel 08.00 órától ide várnak minden olyan személyt, ami munkalehetőséget keres, munkahelyet váltana, kíváncsi a munkaerőpiac adta lehetőségekre, illetve minden olyan munkaadót, aki új munkaerőt alkalmazna, bővítené csapatát.

A megyei munkaerő-ügynökség a Ion Ghica 36. szám alatti székhelyén, telefonon a 0261/770237-es számon vagy az ajofm@sm.anofm.ro. email címen várja az érdeklődő cégek jelentkezését.

Tavaly áprilisban 940-en keresték fel az általános állásbörzét. Közülük 77-en kaptak helyben munkalehetőséget, további 472 személyt pedig állásinterjúra vártak vissza a cégek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: