2011-07-29 12:00:48• hírek • Póti Orsolya

Nyerj jegyet a Viking Moto Partyra!

Hatalmas buli veszi kezdetét augusztus 5-én Mezőpetriben, ugyanis több száz motoros találkozójára, a Viking Moto Partyra kerül sor a Szatmár megyei településen. Ha Te sem akarsz kimaradni a buliból, akkor vegyél részt a Szatmár.ro és a Viking Motoros Klub közös nyereményjátékán, és ha szerencséd van két személyre szóló belépőt nyerhetsz!

Augusztus 5-7. között immár hetedik alkalommal rendezik meg a Viking Moto Partyt, amely a már megszokott jó hangulattal várja a kikapcsolódni vágyókat. Remek zenekarok, hajnalig tartó buli, jobbnál jobb sörsátrak, motoros vetélkedők és szórakoztató programok várnak mindazokra, akik kilátogatnak Mezőpetribe, amely immár negyedik alkalommal ad otthont a motorosok találkozójának.

Amint azt a korábbi években megszokhatták, a szervezők egész napos programmal készülnek. A motorral érkezők több vetélkedőre is benevezhetnek, hiszen idén is megszervezik a motorszépségversenyt, a különböző motoros ügyességi vetélkedőket, mint a lassúsági verseny és a hangerőmérés, de mindemellett lesz beerjumping, szkander, baltadobálás, hordógurítás, lovagi játék és virslievő- és sörivóverseny. A látogatókat tetoválósátor is várja, a magyarországi K.Roy-t hjvták meg az eseményre.

A felsoroltakon kívül számos más izgalmas program vár a kikapcsolódni vágyókra, ilyenek lesznek az esti esti koncertek, és a szombati koncerteket megszakító Erotic Live Show.

Amennyiben részt szeretnél venni a Szatmár.ro és a viking Motoros Klub közös nyereményjátékán, csupán egy nagyon egyszerű kérdésre kell válaszolnod: Hol szervezik meg idén a Viking Moto Partyt? A válaszokat beküldők között három darab, két személynek - a rendezvény teljes időtartamára - szóló belépőt sorsolunk ki.

A helyes választ a jatek@szatmar.ro e-mail címre várjuk augusztus 3., szerda délutánig, a sorsolás időpontjáig. A válasz mellé kérjük tüntesd fel a teljes neved és a telefonszámod. A nyerteseket telefonon értesítjük.

A koncertek programja:

Augusztus 5. Péntek

20.00 - The Prison Band
22.00 - Rückwarts
24.00 - Knock Out

Augusztus 6. Szombat


20.30 - Wanted
Erotic Live Show
22.30 - AB/CD



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: