2012-07-11 14:06:16• hírek • Póti Orsolya

Idén is lesz Viking Moto Party!

A már megszokott, hatalmas bulival várja idén is a szórakozni vágyókat a szatmári Viking Motoros Klub. Augusztus 3-4. között immár nyolcadik alkalommal rendezik meg a Viking Moto Partyt.

Immár ötödik alkalommal ad a otthont a Szatmár megyei Mezőpetri a Viking motorosok legnagyobb bulijának, a Viking Moto Partynak. Jó zenekarok, hajnalig tartó buli, sörsátrak, motoros vetélkedők és szórakoztató programok várnak mindazokra, akik augusztus 3-4. között kilátogatnak a fesztiválra.

A rendezvény ezúttal is egész napos programot kínál: motorszépségverseny, a motoros ügyességi vetélkedők és a hangerőpróba mellett, lesz vizespóló-verseny, szkander,hordógurítás és Beer Jumping is.

A felsoroltakon kívül számos más izgalmas program vár a kikapcsolódni vágyókra, ilyenek lesznek az esti koncertek, az Erotic Live Show és a hajnalig tartó buli a Matador együttessel.

A pénteki napot a szatmárnémeti Black River Blues Band koncertje nyitja, ezután jön az Ultimu' Nivel és a Matador együttessel zárul a nap. Szombaton kerül sor a nagy hagyománynak számító motorosfelvonulásra, a különféle vetélkedőkre majd a Jump Rock Band, az ABCD és a Wan-Ted koncertjére. A koncertek között igazi erotikus show fűszerezi a hangulatot.

„Az idei Viking Moto Party a már a megszokott bulival várja a kikapcsolódni vágyókat. A kutyalakodalmat leszámítva nemigen lesz más újdonság, mert annak is nagyon örülünk, hogy meg tudjuk szervezni. Tudomásaim szerint idén több motorsoklub fesztiválja is elmarad, de mi szeretettel várunk minden érdeklődőt" - mondta el Fastus Stefan főszervező a Szatmár.ro-nak.

A kutyalakodalom kapcsán csak annyit árulunk el, hogy két szép dobermannt adnak majd össze a motorosok a fesztivál keretében.

A rendezvényre az egy napra szóló belépőjegy ára 25 lej, a két napra szóló jegyár pedig 40 lej.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: