2010-04-26 09:52:23• hírek • Szatmar.ro

Idén is lesz Samexpo

Megkezdődtek a beiratkozások a Samexpo 2010-re, tudatta velünk a Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Iparkamara szatmárnémeti fiókja.

A rendezvény május 27-30-a között zajlik, a Szatmárnémeti Városnapok keretén belül. Szabadtéri előadásokkal, termékstandokkal, különböző tematikájú kiállításokkal várják majd a szervezők az érdeklődőket a Szakszervezetek Művelődési Házába.

Az expóra 20 eurót kell fizessenek azon cégek, melyet termékeikkel, szolgáltatásaikkal részt szeretnének venni, valamint 10 euró fejében belekerülnek majd a rendezvény katalógusába is. Lehetőség van továbbá polcokat, különböző méretű kirakatokat bérelni, amelyek ára változó.

A berendezett belső terek bérlése magába foglal egy asztalt, székeket, a cég nevének feliratozását, valamint neonnal való világítást. A be nem rendezett belső terek bérlése csak magára az üres területre vonatkozik és a cég nevének feliratozására. A legkisebb bérelhető felület a 6 négyzetméter.

A megyei Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Iparkamara tagjai 10%-os kedvezményben részesülnek. A kamara felhívja minden a katalógusban reklámozni kívánó cég figyelmét, hogy a reklámanyagokat időben juttassák el hozzájuk. Ezeket a katalógusokat ingyen fogják osztogatni a Szatmárnémeti Kereskedelmi, Mezőgazdasági és Iparkamara tagjai és országos Kereskedelmi Kamara tagjai számára, valamint minden odalátogató érdeklődőnek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: