2012-09-18 09:41:09• hírek • Póti Orsolya

Idén is lesz Őszi Fesztivál

Kulturális rendezvényre kerül sor szeptember 20-én a Szatmári Képzőművészek Egyesülete és a Szatmári Művészeti Iskola szervezésében. A zenés műsorral egybekötött képzőművészeti kiállításnak a Megyei Tanács galériája ad otthont.

A hagyományokhoz híven a Szatmári Képzőművészek Egyesülete és a Művészeti Iskola idén is megrendezi szezonális kulturális rendezvényét, mely már több éve az Őszi Fesztivál nevet viseli. A rendezvény keretében kiállításmegnyitóra és a tanintézmény diákjainak zenés műsorára kerül sor.

Az Őszi Fesztivál szeptember 20-án, csütörtökön délután 15 órától nyitja meg kapuit az érdeklődők előtt. A művészetkedvelőket egy gazdag képzőművészeti kiállítás várja, ugyanis több mint húsz alkotó munkái - festmények, grafikák, szobrászati alkotások, velencei maszkok és fotók - szerepelnek majd a tárlatban.

A kiállításmegnyitót az iskola diákjai teszik színesebbé zenés produkciókkal. Zongora darabot ad elő Bócsi Dorottya, szaval Blatniczki Dóra, Maroscsák Dániel és Mara Florian, gitáron játszik Oláh Kristóf, valamint énekel Csomai Cecília és zongorán kíséri Csomai Bernadett.

A szervezők a rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: