2010-08-11 13:23:38• hírek • Póti Orsolya

Idén is lesz AugustFest Nagykárolyban

A Nagykárolyi Kulturális Központ harmadik alkalommal szervezi meg az AugustFest-et, mely sok sok koncerttel és szórakoztató programokkal várja öt napon keresztül az érdeklődőket.

Az augusztus 16 és 20 között zajló rendezvény helyszíne a nagykárolyi Dendrológia Park lesz, ahol a fesztivál napjait egy-egy látványos műfajnak szentelik. Így augusztus 16-án 17 órától a kézilabda pályán lábtenisz versenyt, zsákugrást, beer-jumping-ot, beer-cross-t és egyéb szórakoztató vetélkedő várja az érdeklődőket.

Augusztus 17-én, este 18 órától a Nagykárolyi Tánc Gálát szervezik meg, amelyen részt vesznek a Magic Dance, Fashion Dance, Rap Style és Lost B Boy csapatok. A harmadik napon, augusztus 18-án a Nagykárolyi Folklór kapja a főszerepet. 18 órától a Mátka, a Rekettye, a német Rote Rose és a Ceatara néptánccsoportok és zenekarok szórakoztatják a közönséget.  Csütörtökön a könnyűzene kedvelőit várják a helyszínre, mikor is a Bangheads, a No Limit, a Fine Line, a Super Truper, X-Colt, M-Team és Piticii együttesek lépnek fel.

A fesztivál keretén belül augusztus 20-án, pénteken megrendezik „A legerősebb nagykárolyi" elnevezésű vetélkedőt, amelyre augusztus 18-ig várják a jelentkezőket. A vetélkedőt 21 órától „Remember Beatles" koncert követi, melyet a Szatmárnémeti Északi Színház színészei adnak elő.  Szintén pénteken 18 órától a magyarországi kerékpáros Lénárt Ferenc bemutat egy filmet Európa körüli útjáról, és elmeséli, hogyan jutott el biciklivel Magyarországról a Pekingi Olimpiáig. A bemutatóra a Nagykárolyi Kulturális Központban kerül sor.


AugustFest augusztus 16 és 20 között
AugustFest augusztus 16 és 20 között - a nagyobb méretért kattints a képre


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: