2012-08-23 12:04:49• hírek • Szatmár.ro

Idén is keressük a Partiumi Magyar Napok hangját

Szedd össze a bátorságod és nevezz be a Netmusic zenebolt és Szatmár.ro hírportál közös Karaoke versenyére! A legjobb énekes értékes nyereményekben részesül.

Szeretsz énekelni, és nem csak a zuhanyzóban hallatnád hangodat? Már ügyesen karaokezol, de nem tudod hova menj? Ragadd meg az alkalmat és add elő kedvenc dalod a Parttiumi Magyar Napokon. Mérkőzz meg a többiekkel, azért, hogy Te kerülhess a döntőbe.

A Netmusic zenebolt és Szatmár.ro hírportál karaoke versenyei minden évben nagy sikernek örvendenek a gyerekek, fiatalok és idősebbek körében egyaránt. A PMN keretében idén is megrendezésre kerül a nagy megmérettetés, mely ugyanakkor óriási bulival vár minden érdeklődőt.

A karaoke verseny előválogatójára augusztus 24-én, 21 órától kerül sor a Kossuth-kertben felállított kis színpadon. Az elődöntőből továbbjutott versenyzők pedig a szombat esti döntőn, 18.00 és 21.00 óra között mérhetik össze énektudásukat. A nagy sátorban derül ki, hogy ki lesz a XI. Partiumi Magyar Napok hangja.

A verseny győztese a Szatmár.ro felajánlásával egy két személyre szóló wellness hétvégében részesül a a magyarországi Hotel Corvus Aqua wellness központba, a Netmusic részéről pedig egy 300 lej értékű vásárlási utalványt kap jutalmul, melyet beválthat a zenebolt webáruházában és bemutatótermeiben.

A szervezők minden énekelni és szórakozni vágyót szeretettel várnak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: