2010-03-08 16:09:35• hírek • Póti Orsolya

Idén is kaszáltak a virágárusok

A virágárusok a tavasz beköszöntével idén is színes és illatos virágkínálattal várják a vásárlókat.

Szatmárnémeti város központjában megkérdeztünk néhány virágárust arról, hogy hogyan zajlott az idei nőnapi vásár. Voltak olyanok, akik már elsejétől nap mint nap a standoknál árulták virágaikat, de voltak olyanok is, akik csak hétfőn kezdték meg az árulást, hiszen mindig március nyolcadikán van a legnagyobb forgalom. Egyesek szerint tavaly sokkal jobban ment az üzlet, és több volt a vásárló mint idén. Sokan ezt a hidegre fogták, mások pedig a gazdasági válságot látták a vevők távolmaradásának okaként. Viszont idén is voltak olyan virágárusok, akik teljesen meg voltak elégedve a bevétellel, és elmondták, hogy még kedd este is kint lesznek az áruval - ki tudja, van olyan elkésett nőnapzó, aki még másnap pótolja be az elmaradt ajándékozást.

A kínálat idén is gazdag és színes volt, az árak pedig szokás szerint változók. Az egyszerű hóvirágcsokroktól a gazdag rózsacsokrokig és gyönyörű cserepes virágokig minden kapható volt a standoknál. Mint megtudtuk, a vásárlók közül a fiatalok inkább a szálas virágokat választják, de vannak akik a színes csokrokat részesítik előnyben. A felnőttek és idősek körében idén a cserepes virágok voltak igazán kedveltek.

A legdrágább nőnapi csokor idén elérte a 150 lejt is, de szerényebb csokrok és cserepes virágok vásárolhatók voltak akár 20 és 50 lej között is. A 10 lej alatti kategóriában is lehetett vásárolni, az olcsó kínálatban az illatos jácint, az egyszerű hóvirágcsokor, a gerbera és a kisebb cserepes virágok szerepeltek.



A vásárlók választhattak ízlés szerint a színes kínálatból



Már  a reggeli órákban is jól ment az üzlet



Idén is színes kínálat várta a vásárlókat


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: