2014-04-28 11:14:19• hírek • Szatmar.ro

Idén is hulladékot gyűjtött a MIK

A Föld napja mozgalom egyik jelmondata: „Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?" Ez a jelmondat buzdította a Magyar Ifjúsági Kezdeményézés vezetőtéségét arra, hogy idén is, akárcsak a tavalyi évben „Együtt egy tisztább Szatmárért" címmel a Föld Napja alkalmából szemétszedő akciót szervezzen!

A gyülekező a Coposu-sétányon a Gödörnél volt, ahonnan a lelkes ifjúság átvonult az akciói helyszínére és - akárcsak a tavaly - a szemetet a Golescu és Vashíd közötti partszakasz óvárosi oldalán gyűjtötte össze.

Ha a tavalyi szemétgyűjtő kezdeményezés sikeresnek bizonyult, akkor az idei még sikeresebbnek tekinthető, hisz közel harminc zsák hulladéktól tisztították meg a szorgos fiatalok a Szamos folyó partjának egyik szakaszát és jóval többen vettek részt ezen az akción, mint tavaly.

A szemétgyűjtő akcióban részt vett többek között Kereskényi Gábor parlamenti képviselő, a szatmárnémeti RMDSZ elnöke, Pataki Csaba szenátor, a megyei RMDSZ elnöke, valamint Nagy Szabolcs képviselőjelölt, a Szatmárnémeti RMDSZ ügyvezető elnöke is.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: