2017-11-08 13:51:21• hírek • Bede Emőke

Idén is díszes ünnepi fényekbe öltözik a város

A szerdai nap során összehívott sajtótájékoztatón a város vezetése az idei ünnepi díszkivilágításról is beszámolt a sajtó képviselőinek.

Mint azt a város lakói már észrevehették, Szatmárnémeti több pontján is megkezdték a karácsonyi díszkivilágítás elemeinek a felszerelését. Bár ez korainak tűnhet, viszont a szakemberek szerint így kell eljárni az esetlegesen felbukkanó meghibásodások elkerülése érdekében.
 

Az idei évben az ünnepi díszkivilágításra szánt összeg 500 ezer lej, mely mintegy 20 százalékkal több, mint a tavalyi keret. A kivilágítás főként az új és a régi városközpontot díszíti majd, a Corneliu Coposu sétány és az Október 25 tér között pedig egy 51 méter hosszú fénylagút is várja majd a karácsonyi hangulat szerelmeseit.
 

A fényeket várhatóan november 30-án kapcsolják fel először, és a teljes karácsonyi és újévi ünnepkör alatt díszítik majd Szatmárnémeti központját. A fények keltette ünnepi hangulatot két karácsonyfa teszi majd teljessé: egyik a központi parkban kerül felállításra, a másik az Október 25 téren.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: