2007-07-12 21:48:17• hírek • Szatmar.ro

Félsziget előkészületek

 Idéntől fizetni kell a sátorhelyért a Félsziget-fesztiválon.
Mindenkinek fontos a biztonság a nyugodt szórakozáshoz - erre a Félsziget szervezői is gondoltak. Egy sátorhely 15-20 lejbe kerül (annak függvényében, hogy négy személyesnél kisebb vagy nagyobb sátorról van-e szó). A szervezők cserében nagyobb biztonságot és rendet ígérnek. Ezentúl a hátsó részen is lesz ellenőrző pont éppen azért, hogy az oda nem tartozókat kiszűrjék, csomagmegőrzőnkben pedig nyugodtan hagyhatják értékesebb tárgyaikat a félszigetlakók, hogy nyugodtan szórakozhassatok a fesztiválon.

A sátortáborba a Félsziget nulladik napján (július 24-én) 17 órától lehet beköltözni, és július 30-án 12 óráig kell elhagyni azt. Aki autóval érkezik, nulladik nap 17 órától első nap délig hátrajöhet a sátortáborig, ahol parkolóhelyet biztosítanak. A sátortábort bármikor el lehet hagyni autóval, de befele csak első nap délig lehet közlekedni.

Telefontöltő állomást működtetnek, így a bulizók akadálymentesen kommunikálhatnak az otthoniakkal. Civilizált tisztálkodási lehetőséget biztosít a 32 zuhanyzófülke, és idén 20 százalékkal nő az öko-wécék száma is.
 
Jegyek elővételben már Szatmáron is kaphatók az RMDSZ székházában levő MIK irodában 9-12 óra között, illetve az RMDSZ pinceklubban 12-től 19 óráig. Napijegyeket elővételben 30 RON ellenében, hetijegyet pedig 105 RON-ért lehet vásárolni.
 
 
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: