2018-08-30 09:56:16• hírek • Közlemény

Idén is La Damburi fesztivál az UFO-parkban! Te se maradj le!

A SamStudia - Szatmári Fiatalok és Egyetemisták Egyesülete idén is megszervezi augusztus 31-e és szeptember 1-je között a már több éves hagyománnyal rendelkező La Dâmburi Fesztivált, a 17-es lakónegyedben található UFO-parkban.

Az idei kiadás minden szatmári fiatal számára különleges lesz, hiszen a rendezvény ötéves fennállását ünnepli, ez alkalomból pedig számos nagyszerű programmal, kreatív foglalkozással és kiváló alternatív, valamint elektronikus zenei felhozatallal készülnek a szervezők.


Augusztus 31-én, pénteken 18 órától a nagyszínpadon fellép majd Shtoots, Rikz, az Eyedrops és Chimie. Szeptember elsején, szombaton szintén 18 órától pedig Shorty, a Suburbia 11, a Șatra B.E.N.Z. és a Gojira & Planet H. veszi birtokba a nagyszínpadot. Ugyanakkor minden nap 17 órától a szatmári elektronikus zene feltörekvő lemezlovasai is esélyt kapnak a színpadon a Stimulating Frequencies programon belül, hogy bizonyítsanak a közönségnek. Este pedig a fáradt gőzt az after-partyn lehet kiengedni a Gravel Roomban 23 órától, ahol a helyi Dj-ék mellett az országosan elismert Slimy és Reforge pörgeti majd a lemezeket.


A rendezvényen szeretnénk minél több fiatalt az egészséges életmódra, a testi és szellemi összhangra buzdítani, ezért minden nap megszervezzük a Domb Királya versenyt, ahol számos kihívásnak lehet eleget tenni, a közös alkotóműhely keretében pedig mindenki kiélheti a kreativitását, hiszen az érdeklődők csoportos festészeti foglalkozáson vehetnek részt, továbbá azok, akik visszavágyódnak a gyerekkorba vagy csak nosztalgiáznának egyet, különféle gyermekjátékokon vehetnek rész a Beard Brothers Egyesület szervezésében. Aki pedig komolyabbra vágyik, az részt vehet a Fogadj örökbe egy könyvet programunkon is.


A La Dâmburi szervező csapatában idén is több mint 50 fiatal vesz részt, hogy a rendezvény egy üde színfoltja legyen Szatmárnémetinek. Szeretettel várnak mindenkit, éljük át együtt a legszebb pillanatokat!


A rendezvény nem jöhetett volna létre a Szatmár Megyei Tanács, a Szatmár Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság támogatása nélkül. Az esemény partnere: a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal, az Apaserv Rt, a Transurban Rt, a Szatmár Megyei Csendőrség. Támogatóink: Leno Studio, Léon Gourmet Szatmárnémeti, Auchan Románia Rt – Szatmárnémeti, ProMusic Stage, Hotel Aurora, Hotel Dana, City Bistro, Technosam, Autonet, Music’at Pub, Zeppelin Pub.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: