2015-12-18 13:46:44• hírek • Kocsis Zoltán

Óriási változást hozhat az új esztendő Gyenes számára

Komoly változást hozhat az új esztendő Gyenes Emánuel számára, a szatmári terepmotoros ugyanis nem csak a Dakaron lehet majd ott a legjobbak között - ha minden összejön. Jelenleg ugyanis reális esély mutatkozik arra, hogy 2016-ban részt vehessen a rali-világbajnokság valamennyi futamán.

Mani az előző években már belekóstolhatott a vébé légkörébe, ám arra nem volt lehetősége, hogy a teljes idényt végigversenyezze. Ennek oka pedig igen prózai: egy teljes idény költségei meghaladják a százezer eurót!

„Csapatom, az Autonet Motocycle Team valamint a Schlemmer cég jóvoltával jelenleg jó esély mutatkozik arra, hogy jövőre elindulhassak az összes futamon. Ez óriási lehetőség lenne számomra, egyszersmind komoly fejlődési esély, amely a Dakar szempontjából is nagyon fontos", mondta az immár 8-szoros enduróbajnok Mani.

A világbajnokság öt futamból áll: Abu-Dzabi, Katar, Egyiptom, Szardínia és Marokkó ad otthont a versenyeknek. Az idei szezonban a KTM-mel versenyző osztrák Mathias Walkner nyerte meg a vébét, de az elmúlt évtizedben hat bajnoki címet szerzett az a spanyol Marc Coma, aki eközben négyszer nyerte meg a Dakart.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: