2020-03-30 10:09:40• hírek • Hirado.hu

Idén áprilisban senkiből sem csinál bolondot a Google

Az áprilisi bolondok napja talán az egyik legbosszantóbb internetes hagyomány, ám a Google – mely a korábbi években számos alkalommal tréfálta meg felhasználóit – idén biztosan nem vesz részt, energiáit inkább a koronavírus-járvány elleni harcra fordítja.

A Business Insider által megkaparintott céges tájékoztató e-mail szerint a Google „a koronavírus-világjárvány elleni küzdelem tiszteletére kihagy egy évet a tavaszindító hagyományból”. Jelenleg a legfontosabb céljuk az, hogy segítsenek az embereknek, ezért az áprilisi vicceket átteszik jövőre, mert akkor minden bizonnyal sokkal kellemesebben hatnak majd – írta a The Verge.

„Már leállítottuk az összes április bolondja témában tett erőfeszítést,, de rájöttünk, hogy egyes csoportokon belül vannak olyan kisebb projektek, melyekről még nem tudunk” – olvasható a Google marketingvezetője, Lorraine Twohill által küldött e-mailben.

„Kérjük, szüntesse meg ezeket a folyamatokat, és mindenki győződjön meg arról, hogy csapatai nem dolgoznak áprilisi belsős, vagy külsős tréfákon” – tette hozzá.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: