2016-01-26 14:25:37• hírek • (x)

Idén a romantika a nyerő! Nézd meg az Aquastar ajánlatát!

Lepd meg kedvesed az Aquastar ünnepi csomagjaival Valentin napra február 13-án vagy 14-én!

Napok óta töröd már a fejed, hogy mivel lepd meg kedvesed a szerelmesek ünnepén, a Valentin-napon? Az elmúlt években sokaknak bejött az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő ünnepi ajánlata, úgyhogy lehet idén neked is érdemes lenne egy kényeztető wellness-programmal meglepned életed párját - vagy éppen elbűvölnöd a leendő párt.

Ha a felejthetetlen élmények csomagot választod, akkor 220 lejért a kedvesed egy gyertyafényes pezsgős vacsorával, csoki-narancs aromaterápiás habfürdőzéssel, 30 perces páros aromaterápiás relax masszázssal leped meg. A csomagban természetesen benne van az egész napos páros belépőjegy szaunával az Aquastar élményfürdőbe.

A gyertyafényes vacsora a következő fogásokból áll:
Előétel - orosz hússaláta piritóssal és fürjtojással
Főétel - baconba göngyölt sertés szüzérmék zeller pürével és rizzsel
Desszert - Ioana csokoládé sütemény gyümölccsel
A vacsorához természetesen jár egy üveg pezsgő is.

A Kettős kényeztetés csomag 110 lejbe kerül, ennek tartalma egy 30 perces, páros aromaterápiás masszázs és az egész napos páros belépőjegy szaunával az Aquastar élményfürdőbe.

A február 13-ára és 14-ére érvényes Valentin-napi csomagok 2 főre szólnak és tartalmazzák a szaunák, illetve az Aquastar élményfürdő medencéinek korlátlan használatát.

Ha az ünnepi csomagok valamelyikével szeretnéd meglepni kedvesed, akkor előzetes foglalás szükséges. Jelezd szándékod a 0361-409-888-as telefonszámon, mivel a helyek száma korlátozott.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: