2013-12-24 10:43:05• hírek • Kocsis Zoltán

Idén Fehérgyarmatra kerültek a szatmári ajándékok

A jó szándék ellenére idén nem sikerült mosolyt csalni a szatmárnémeti gyerekkórház pácienseinek arcára - legalábbis a Szatmári Fradistáknak nem. Talán jövőre!

A Ferencváros szurkolói csoportja a karácsonyt megelőző hetekben gyűjtést szervezett a történelmi Szatmár vármegye területén, a cél az volt, hogy megajándékozhassák a fehérgyarmati és a szatmárnémeti kórház gyerekosztályának apró pácienseit.

Az akció azonban csak félsikert hozott. Hiába vette át a Szatmár.ro felhívását az országos média is és hiába jelöltek ki két gyűjtési pontot a szervezők Szatmárnémetiben, a kérés sajnos üres fülekre talált. Mindössze egyetlen fiatalember vette komolyan és hozott be szerkesztőségünkbe két szatyor használt, ám jó minőségű ruhát.

Ennek következtében a jótékonysági akció szervezői úgy döntöttek: a szatmárnémeti ajándékokat is a fehérgyarmati kórházban osztják szét. Ide viszont szép számmal jutott az ajándékból, amit a Szatmári Fradisták egy csoportja személyesen adott át.

„Szeretnénk köszönetet mondani azoknak, akik ajándékokat ajánlottak fel a fehérgyarmati kórház gyermekosztályának! Az önzetlen segítség olyan érzés, ami semmi máshoz nem hasonlítható! Ez az ember feltétel nélküli szeretete! Köszönjük Istenünk, hogy Fradisták lehetünk!", mondtak köszönetet a szervezők.

Talán jövőre már a szatmárnémeti gyerekek is örülhetnek e feltétel nélküli szeretetnek!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: