2012-06-20 11:12:26• hírek • Szatmár.ro

Idén ECJOY néven fut az Ötletbörze

Szatmár megyei diákok kárpátaljai társaikkal vállakozási terveken ötletelhetnek.

A Hans Lindner Alapítvány idén is a középiskolás fiataloknak ajánlja „Ötletbörze" vállalkozási tanprogramját,  mely 2012-ben ECJOY néven, román-ukrán határon átívelő projekt keretében valósul meg.

Az alapítvány csapata a nemrég lezárult népszerűsítő körút során 13 Szatmár megyei középiskolába jutott el. Most pedig várják azoknak a fiataloknak a jelentkezését, akiket érdekel a vállalkozósdi, illetve szeretnének kárpátaljai fiatalokat megismerni és velük együttműködni.

A jelentkezéseket leadhatják a Hans Lindner Alapítvány székhelyén, a Ceahlaului utca 38 szám alatt, illetve e-mailben: office@ fundatiahanslindner.ro címre, június 22.-ig. Ezt követően, a benevezett csapatok vezető tanárai július 11-13 között részt vesznek közösen a kárpátaljai kollégáikkal egy háromnapos csapatépítésen Ungváron.

Augusztus elején kerül sor majd diákcsapatok számára az indítótáborra (Starting Camp), ahol túl az ismerkedésen, megoszthatják egymással vállalkozási ötleteiket, majd vegyes csapatokat alkotva tervezhetik közös üzleti projektjeiket.

Ötletbörze - idén román-ukrán projekt keretében valósul meg

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: