2012-10-31 13:16:50• hírek • Kocsis Zoltán

Halálos baleset Alsó-Szoporon – a 73 éves férfit nem tudták megmenteni

Halálos baleset történt szerda délben Alsószoporon, a 73 éves áldozatot már nem tudták megmenteni a kiérkező szakemberek. Másfél hét leforgása alatt ez immár a harmadik halállal végződő közlekedési baleset Szatmár megye közútjain.

A DN19A jelzésű országúton haladva a 73 éves Gheorghe G. robogójával balra szeretett volna fordulni. Manővere előtt azonban óvatlan volt és nem nézett körül, így sajnálatos módon a brassói Sergiu M. vezette személygépkocsi elé fordult.

A kiérkező mentősök hosszú percekig próbálták újraéleszteni a girókutai férfit, ám igyekezetüket nem koronázta siker: nem tudták megmenteni az idős férfi életét.

A 45 éves gépkocsivezetőt  alkoholtesztnek vetették alá a helyszínelő rendőrök, ám annak eredménye negatív volt. A rendőrség munkatársai folytatják a vizsgálatot, hogy megállapítják a baleset pontos körülményeit.

Másfél hét leforgása alatt ez immár a harmadik halállal végződő közlekedési baleset Szatmár megye közútjain. Előbb október 21-én, vasárnap hajnalban Szamoslippó mellett egy részeg autós borult az árokba. A személygépkocsi utasa, egy 24 éves remetemezői fiatalember a helyszínen életét vesztette. Öt nappal később, október 26-án, pénteken délelőtt Józsefháza és Apa között egy aradi Scania típusú teherautó sodródott a menetiránnyal ellentétes sávba, ahol frontálisan ütközött egy Volkswagen Passattal. A személygépkocsi utasa, egy 42 éves rendőr, a helyszínen életét vesztette.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: