2017-04-25 13:48:36• hírek • Szatmar.ro

Ideje van a beszédnek és ideje van a hallgatásnak

Tanulni hallani címmel kommunikációs témájú lelki programot szervez a Püspökség világiak irodája május 5–7. között, a nagyszokondi Szent Ignác Lelkigyakorlatos Házban.

„Magatartásunk a meghallgatásban döntő jelentőségű a másokkal, önmagunkkal, Istennel való kapcsolatunkban. A kommunikáció alapeleme a közösségeinknek, a közlés-befogadás módja pedig döntő módon befolyásolja, hogyan tud a közösség működni, milyen hangulat a jellemző a csoport életére, illetve az egyes tagok jelenlétére?” – áll a Világiak Iroda közelgő programjára meghívó hirdetésében. Május 5. és 7-e között ugyanis a kommunikáció témájában szerveznek lelki programot. Mint a cím is jelzi – Tanulni hallani –, az odafigyelésre, a meghallgatás minőségére helyezik majd a hangsúlyt, de szeretettel várnak minden érdeklődőt, aki a csoportban való kommunikációját, egymás meghallgatásának készségét szeretné fejleszteni. Jelentkezni május 2-ig lehet a 0261 715 011-es vagy a 0757 050 923-as telefonszámokon.

A nap kísérői, Sr. Irene Luster-Haggeney nővér és Kujbus Márta, a Világiak Irodája referense rövid előadásokat, csoportos beszélgetéseket, játékos gyakorlatokat terveztek a programba, de különböző imamódokat is segítségül hívnak majd.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: