2017-03-11 17:21:57• hírek • Szatmár.ro

Már a második percben gólt kapott az Olimpia, de erőre kapott

fotó: Satumaresport.ro
fotó: Satumaresport.ro

A szatmári alakulat a Nagyváradi Luceafarul otthonában játszott szombaton.

Ennél szörnyebben nem is kezdődhetett volna a mérkőzés. Egy jobb oldalról érkező beívelést követően a labda Arnauta elé került, aki 4 méterről a szatmári kapus mellett a hálóba juttatta azt. A játék ezt követően csendben folydogált, majd a Luceafarul a 43. percben közel került ahhoz, hogy növelje az előnyét: a nagyváradi Feher erős szabadrúgása megpattant a sorfalon és kevéssel a szatmári kapu mellett suhant el.

Az 53. perceben újra nagyváradi gólhelyzet következik. Feher ekkor 3 méterre a kaputól hibázott. Ezt kirúgás követte, a labda Vasile Pophoz került, aki a bizonytalankodó váradi védelemnek köszönhetően megszerezte a szatmáriak egyenlítő gólját.

A 68. percben újra a házigazdák kerültek előnybe: Marius Matei kapásból lőtt labdája a szatmáriak kapujában kötött ki. Az egyenlítő gólra a 72. percig kellett várni: a jobb oldalról elvégzett szögletrúgást követően a labdába Mihai Onicas esés közben ért bele és juttatta ezzel Began kapujába a lasztit.

Az Olimpia erős hajrába kezdett, a 87. percben pedig már közel volt a győzelem, ám a sárga-kék mezes Pop 16 méterről ellőtt bombáját védte a Luceafarul hálóőre.

Az utolsó, feszültségekkel teli percekben aztán egy kis kakaskodás is volt: a 91. percben a nagyváradi csapatkapitány, Hlinca és a szatmári Pop sárga lapot kaptak, a szatmári Silviu Pana-t pedig kiállították. Ezt Bogdan Andone vezetőedző már csak a nézőtérről láthatta, ugyanis a 75. percben el kellett hagynia a kispadot - annyira hevesen tiltakozott a szerinte csapnivaló bíráskodás ellen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: