2014-02-27 12:34:19• hírek • Kocsis Zoltán

Budapesti turisztikai expón Szatmár megye

Szatmár megye is részt vesz a február 27 - március 2. között Budapesten megrendezésre kerülő Utazási Kiállítás 2014 elnevezésű turisztikai vásáron. A szatmári delegációt a megyei tanács elnöke, Adrian Stef vezeti.

Az Utazási Kiállítás Magyarország legnagyobb turisztikai expója, amelyet immár 37. alkalommal szervezik meg. Az előző esztendőkben közel negyvenezer látogató tekintette meg a kiállítást évről évre. Az idén harminc ország közel félezer kiállítóját várják a szervezők.

Szatmár megye 150 négyzetméteres standon igyekszik még ismertebbé válni és felkelteni a turisták figyelmét. A szatmáriak igyekeznek bemutatni a megye kulináris hagyományait, a kiváló pálinkát, a minőségi borokat. Ezen kívül információs anyagokkal (szórólapok, CD-ék, térképek) próbálják megyénkbe csábítani az érdeklődőket. Megtekinthető lesz Istvánfi Géza vámfalui fazekasmester termékeiből összeállított kiállítás is.

A szatmári stand nem marad kulturális műsor nélkül sem: megyénk kultúrkincseit Maria Petca Poptean mutatja majd be a magyar fővárosban. Szombaton pedig minden hölgyet megajándékoznak egy-egy márciusi kitűzővel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: