2012-09-06 18:09:54• hírek • Szatmár.ro

Idegenben nyert felkészülési meccset a VSK

A VSK kézilabdázói Fehérgyarmaton játszottak felkészülési mérkőzést. Döntetlen félidő után öt góllal nyertek.

Második felkészülési meccsét játszotta a Szatmárnémeti VSK a fehérgyarmati csapat ellen, s mint először, most is szatmári győzelem született. Igaz, most jóval kisebb arányú volt a fehér-piros mezes fiúk győzelme: Szatmárnémetiben, hazai pályán ugyanis a VSK 43-25-re nyert.

Nicolae Istrate és Kibédi Adalbert fiai most kevésbé voltak magabiztosak, ezt mutatja a félidei 14-14-es döntetlen állás is, de a hajrában simán nyert a VSK.

- A meccset befolyásolta, hogy a csarnokban nagyon fülledt volt a levegő, és játékosok is lazábban vették a találkozót. Az utolsó tíz percben azonban megrázták magukat a fiúk, odatették magukat és biztosan nyertek - értékelte a mérkőzést Kibédi.

A felkészülési időszakban szeptember 15-én a szatmáriak újra Fehérgyarmatra utaznak, amikor egy négyes tornán fognak részt venni. Itt a házigazdák mellett mátészaklai és nyíregyházai ellenfelekkel lépnek majd pályára.

Fehérgyarmat-Szatmárnémeti VSK
26-31 (14-14). A szatmári góldobók: Oláh 9, Jurj 5, Pop 4, Ciaca 3, Mates 2, Varga 2, Tătar 2, Albu 2, Santeiu 2. Játszott még: Osvat, Cioroiu (17 védés), Pogyina (3 védés).

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: