2011-09-22 14:15:50• hírek • Szatmar.ro

Idegenben nyeretlen csapatot fogad az Olimpia

Két megnyert hazai mérkőzés után az Olimpia szombaton folytatná eddigi hibátlan hazai szereplését, az új áldozat pedig a Brassói Corona lehet szombaton 17.00 órai kezdettel. A barcaságiak idén még nyeretlenek idegenben, ám ennek ellenére nem szabad őket félvállról venni. Egyrészt, mert ugyanannyi pontjuk van, mint az Olimpiának, másrészt pedig mert a feljutásra hajtanak.

Miközben Csík Tibor tanítványai Szatmárnémetiben 5-0 arányban legyőzték a Marosvásárhely második csapatát, majd 3-1-re a Jádot, addig a Corona 2-1-re kapott ki Aranyosgyéresen és 1-1-es döntetlent ért el Zilahon. Ott, ahol az Olimpia szintén ikszelt (gól nélküli döntetlen született akkor).

Ám nem csak ez az egyetlen párhuzam a két gárda között, hanem az is, hogy a Corona ugyanúgy megnyerte az összes hazai meccsét (a Kolozsvári U II, a Marosvásárhely II és a Jád ellen), így  mérlege három győzelem, egy döntetlen és egy vereség. Pont mint az Olimpiának - ám gólkülönbségük miatt két hellyel a negyedik szatmáriak mögött állnak a tabellán.

„Mi mindenképpen mind a három pontot itthon akarjuk tartani, de nem lesz könnyű, a találkozó egy komoly megmérettetés lesz a csapatunk számára. A brassóiak keretét többnyire az élvonalbeli FC fiataljai alkotják, és néhányan már játszottak az első ligában is. A klubnak jó az anyagi háttere is, emiatt a második ligába való feljutást tűzték ki célul", figyelmeztetett Csík Tibor.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: