2019-04-01 09:34:33• hírek • Közlemény

I. ajkai WKF SUN-DOME KUPA nagykárolyi karatés résztvevőinek eredményei

Március 31-én került sor I. WKF SUN-DOME KUPA karate versenyre Ajkán, Magyarországon. 245 magyarországi és romániai versenyző és 21 klub mérte össze tudását.

A nagykárolyi Karate Do B.F.K.S. sportklub színeiben Molnar Teodora, Marcovici Cristina, Lăcătuș Tudor és Molnar Patric voltak jelen. Őket edzőjük, dr. Fazekas György kísérte el a megmérettetésre. Bartincki Attila bírói szerepet vállalt a jeles eseményen.

 

Teodora két aranyérmet nyert gyermek kata kategóriában a 9-10 évesek között. Cristina ezüst érmes lett a 13 évesek minikadét kategóriában, míg Patric aranyérmet érdemelt ki a junior kata kategóriában. Tudor a dícséretes ötödik helyet foglalta el a tabellán.

 

Dr. Fazekas György, a Karate Do B.F.K.S. sportklub elnöke, aki a gyermekek edzője is, gratulál a csodás eredményekhez, és megköszöni a támogatói munkát és hozzáállást a szülők és a szponzorok részéről.

 

A Karate Do B.F.K.S. sportklub ingyenes edzéseit hétfőnként, szerdánként és csütörtökönként látogathatják a gyermekek 17:15 órai kezdettel. Nagykárolyban, a Prograsului utcán, a szociális központban tartják a foglalkozásokat. Szeretettel várnak minden sportolni vágyó fiatalt!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: