2015-05-23 22:08:01• hírek • Szatmar.ro

IX. SZIN június 12-14-én

A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés június 12-14-e között szervezi meg a IX. Szatmári Ifjúsági Napokat, amely során több helyszínen színes programok szórakoztatják majd a szatmári fiatalokat.

Az idei program az elmúlt évekhez viszonyítva jóval változatosabb és gazdagabb, ugyanis a szervezők igyekeztek megfelelni a fiatalok különböző érdeklődési körének. Ennek következtében az idei SZIN minőségi szórakozást kínál az irodalom vagy humor kedvelőinek és a sport illetve a jó zene szerelmeseinek egyaránt.

Az érdeklődő fiatalok irodalmi esten vehetnek részt június 12-én 17 órától az Ács Alajos stúdióteremben, majd ezt követően 19 órától a Dinu Lipatti Filharmóniában tornásztathatják meg rekeszizmaikat közismert humoristák stand up comedy előadásán, amelyre a jegyek már elővételben 15 RON-os áron kaphatóak a Magyar Ifjúsági Kezdeményezés székhelyén (Mihai Viteazu, 10 szám).

A szombati nap a sport és önfeledt szórakozás jegyében fog telni, ahol a streetball, a minifotbal és a ping-pong sportág kedvelői mérhetik majd össze tudásukat. Szombat este senki sem fog unatkozni, mivel egy slam poetry felolvasóest után a fiatalok a QuarKtett együttes vagy DJ Gem-b buliján szórakozhatnak.

A rendezvény utolsó napja ígérkezik a legmozgalmasabbnak, ekkor ugyanis 17 órától kezdődnek a programok a Coposu sétányon (Gyuszi gödör). A vasárnap délután induló koncertsorozat a késői órákban tombola húzással ér majd véget, addig is a szatmári StraightUp és a The Hats fellépése után, a fiatalok egy igazán jót tombolhatnak a körükben nagy népszerűségnek örvendő Essemm buliján. És ha ez sem lenne elég, az esemény fénypontja egy fergeteges Kozmix koncert lesz, régi és új dalokkal valamint izgalmas látványelemekkel.

A szervezők minden szatmári és környékbeli fiatalt szeretettel várnak és részletes információkkal a későbbiekben jelentkeznek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: