2018-06-14 08:07:41• hírek • Bede Emőke

IV. Rotaract az egészségért

Mit jelent az egészséges életmód? Hát a kiegyensúlyozott táplálkozás? Milyen szerepe van a zöldségeknek és gyümölcsöknek? Szabad-e egyáltalán édességet fogyasztanunk?

Egyre többször találkozunk ezekkel a kérdésekkel a mindennapokban, s talán nem biztos, hogy mindenki kapásból tudja a helyes válaszokat. Épp ezért a Rotaract Klub egy olyan eseményt rendez, mely során ezeket a témákat járják körbe.
 

A Rotaract és a Szatmár Megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság közös eseményére nagy szeretettel várnak minden sportkedvelő személyt, és azokat is, akiknek fontos saját és gyermekeik egészsége és táplálkozása. A június 16-án, szombaton 10-től a „Tabere” szabadidőközpontban megrendezett eseményen azonban nem csak az elméleti ismeretek bővítésére lesz lehetőség, hiszen a szervezők piknikkel, zenével és szabadtéri szórakozással várnak mindenkit.
 

Sor kerül többek között egy felnőtt strandröplabda-bajnokságra, melyen természetesen a nyertesek nem kis ajándékban részesülnek, ugyanis részt vehetnek a 2018-as Electric Castle fesztiválon. De a gyerekek sem fognak unatkozni, hiszen a megannyi játék mellett lesz pónilovaglás is (oktatói felügyelet mellett). Mindemellett lesz zumba, kangoo jumps, valamint egészésgügyi tematikájú bemutatók is, tehát mindenképp érdemes kinézni az eseményre, még akkor is, ha csak most ismerkedsz ezekkel a kérdésekkel.
 

Amennyiben az időjárás nem lesz szabadtéri események megrendezésére alkalmas, úgy a program június 24-re tolódik. A szervezők minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak.

Hozzászólás:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: