2010-05-04 18:59:51• hírek • Póti Orsolya

III. Holiday & Travel Expo 2010

Május 7. és 9. között kerül sor a III. Vakáció és Utazás Kiállításra, azaz a  Holiday & Travel Expo 2010-re, a Showtime Entertainment Factory és a Szatmári Kereskedelmi és Ipari Kamara közös szervezésével.

Az idei Vakáció és Utazás Kiállítás május 7-én pénteken 12 órától veszi kezdetét, a Szakszervezetek Művelődési Házában. A hivatalos megnyitót 13 órától egy kerekasztal-beszélgetés követi „Szatmári turizmus" címmel - mondta el Daniela Culic, a Szatmári Kereskedelmi és Ipari Kamar igazgatója. Az eseményen húsz kiállító, azaz utazási irodák, biztosítótársaságok, bankok, szállodák, wellness és gyógyfürdők képviselői, különböző szakmai képzéssel foglalkozó szervezeteke vesznek részt, valamint több megyebeli kisüzem is bemutatkozik. A kiállítók többsége Magyarországból érkezik, de idén  egy ausztriai bio termékekkel foglalkozó céget is köszönthetünk városunkba,  valamint  romániai cégek is bemutatkoznak.

A rendezvény keretén belül, a kiállításra látogatók két nyereményjátékon is részt vehetnek, melyen olyan értékes ajándékokat nyerhetnek, mint két személyes wellness hétvégék,  szépségcsomagok, szolárium bérletek  és belépőjegyek magyarországi aquaparkokba.  A kedvezményes utazási ajánlatok mellett az érdeklődők bepillanthatnak a koktélkészítés művészetébe is, mivel a rendezvény különleges meghívottja egy debreceni cég, mely látványos mixer showal kápráztatja el a közönséget.

A kiállítással egy időben, a Showtime Entertainment Factory május 8-án először szervezi meg Szatmárnémeti Főterén a Szabad tűzi sütő és főző versenyt, melyre 3-5 fős csapatot alkotó cégek, baráti társaságok, családok jelentkezését várják. Jelentkezni a 0261 710 871 telefon és fax számon lehet vagy pedig e-mailben az office@showtimefactory.ro címen. A verseny célja, hogy a jó hangulat és kellemes társaság mellett, a bográcsban készült hagyományos vagy rendhagyó ételeket népszerűsítse, a legízletesebbeket pedig elismerésben részesítse. A nyertes csapat tagjai megkapják a Szabad tűzi Rend Lovagja címet és az azt igazoló Oklevelet személyesen Garai Zoltán Attilától, a Szabadon főzők és Sütők Rendjének alapító nagymesterétől.


Szabadtűzi főzőversenyre is sor kerül a hétvégén
Szabad-tűzi főzőversenyre is sor kerül a hétvégén


A versenybírák nem csak az ételek minőségét, hanem a csapat megjelenését és a munkafolyamatot is figyelni fogják. A versenyen két nagydíjat adnak ki bogrács és roston sültek kategóriában - a díj egy-egy kétszemélyes magyarországi Wellness hétvége lesz. Különdíjat kap majd a legjobb egyenruhás és a legfelkészültebb csapat is, de díjazzák majd a legjobb dekorációt is.  A csapatok saját felszereléssel, gasztronómiai dekorációval kell megjelenjenek szombat délelőtt 9 órára. A felkészülés 11-ig tart, miután elkezdődik a verseny. A csapatok részvételi díja mindössze egy üveg bor, melyet a zsűrivel közösen fogyaszthatnak el a verseny után.

Az esemény nem csak felnőttek számára lesz majd érdekesség és kikapcsolódás, hanem a gyerekeknek is szerveztek szórakoztató programokat, akik többek között arcfestésben, különböző játékokban és vasárnap délelőtt 11 órától aszfaltrajz versenyen vehetnek részt. Antal Attila, a rendezvény főszervezője elmondta, reméli a folytatásban is sok sikere lesz a kiállításoknak, ami által sikerül javítaniuk Szatmár megye képét, illetve fejleszteniük a szatmári turizmust. Az esemény szeretne lehetőséget teremteni a kiállítók számára, hogy bemutathassák különleges, utazással kapcsolatos ajánlataikat és új üzleti kapcsolatokat hozhassanak létre.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: