2010-10-15 16:20:59• hírek • Póti Orsolya

IV. Holiday & Travel Expo

A Szakszervezetek Művelődési Házában került sor pénteken  a IV. Nemzetközi Utazás és Vakációs kiállítás  - a IV. Holiday & Travel Expo Winter - megnyitójára. A turisztikai vásárt Antal Attila, a Show Time Entertainment Factory elnöke nyitotta meg.

A Show Time Entertainment Factory a Szatmári Kereskedelmi és Ipar Kamara közreműködésével negyedik alkalommal szervezi meg a Vakáció és Utazás Kiállítást, a "Holiday & Travel EXPO -t" a Szakszervezetek Művelődési Házában. A rendezvény téli kiadása október 15-17 között zajlik, és a korábbi kiállításokhoz hasonlóan a jelenlegi is érdekes ajánlatokkal és meglepetéssel várja az érdeklődőket.

Már a kiállítás első estjén egy kiváló sztárvendég gondoskodik a közönség szórakoztatásáról: a Show Time Entertainment meghívására a magyarországi mulatós zene koronázatlan királya, Galambos Lajos - becenevén Lajcsi fog  fantasztikus Szuperbulit csapni a Szakszervezetek művelődési Házában.

Az eseményen részt vesznek utazási irodák, szállodák, wellness- és gyógyfürdők képviselői, szakmai képzéssel foglalkozó szervezetek, bankok és biztosító társaságok képviselői, és bemutatkozik több megyebéli kisüzem is.

Antal Attila, a kiállítás fő szervezője elmondta, hogy a rendezvényből megpróbálnak hagyományt teremteni, és remélik sikerül elérni azt, hogy felkeltsék a szatmáriak érdeklődését az efféle rendezvények iránt.




Megnyílt a IV. Holiday & Travel Expo


Az utazási ajánlatok mellett a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra is, hogy ausztriai bio tejtermékeket -sajtokat, túrokat - és egyéb hazai különlegességeket kóstolhassanak meg. A rendezvényen egy "étkező udvar" is a látogatók rendelkezésére áll, ahol tradicionális ételeket és italokat fogyaszthatnak el.

A kiállításra látogatók részt vehetnek egy Tombolán is, melyen olyan értékes ajándékokat lehet majd megnyerni, mint wellness hétvégék, belépőjegyek magyarországi aquaparkokba, és azok a látogatók akik a kiállítás alatt vásárolnak vagy előjegyeznek utakat, jelentős kedvezményeket kaphatnak.

Az esemény a kiállítók számára lehetőséget teremt, hogy bemutathassák különleges, utazással, vakációzással, illetve turizmussal valamint gasztronómiával kapcsolatos ajánlataikat, és új üzleti kapcsolatokat hozhassanak létre. Az előző három utazás kiállítás sikerét kihasználva, a szervezők most szeretnék még jobban kielégíteni a látogató közönség igényeit, ezért még több kiállítót  csalogattak ide a belföldi és külföldi turizmussal foglalkozó cégek közül.



Kedvezező ajánlatokkal várják az érdeklődőket



Külföldi és hazai termékek várnak kóstolásra


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: