2011-03-22 12:21:35• hírek • SzMDSz

Diákkonferenciát szervez az SzMDSz

A Szatmárnémeti Tudományos Diákköri Konferencia (SzTDK) egy a szatmári, magyar nyelven tanuló egyetemistáknak szervezett tudományos program, amelyet a Szatmári Magyar Diákszövetség szervez közösen a Babes-Bolyai Tudományegyetem Szatmári fiókjával.

A konferencia során a résztvevő diákok bemutathatják tudományos dolgozataikat, készülő pályamunkáikat, szakdolgozataikat. A dolgozatok érdembeli elbírálása és a tiszta verseny érdekében a zsűrit egy szakértői csoport alkotja. A bemutatott szakdolgozatok legjobbjai tovább kerülnek az Erdélyi Tudományos Diákköri Konferenciára (ETDK), Kolozsvárra, ahol egy újabb megmérettetés vár a résztvevőkre. A konferencián való részvétel egy bizonyos szintű szakmai elismerést jelent a diákok számára, emellett a legkiemelkedőbb dolgozatok különböző díjazásban részesülnek.

A konferencián résztvevő diákok csak nyerhetnek a részvétellel. A rendezvény által a diákok élesben tapasztalhatják mit jelent egy szakmai dolgozat elkészítése, bemutatása és megvédése. A zsűri és az általuk felvetődő kérdések sorozata rávezetheti a diákot a dolgozatának sérülékeny, gyenge pontjaira, amelyen még dolgoznia, javítani kellene.

Az elbíró bizottság kérdései és megjegyzései által feltárhatnak a diák számára olyan tudományos területeket, amelynek ismerete fontos tényezőt jelent az adott dolgozat témájának és professzionálisabb elkészítésében.

jelentkezési időszak: 2010 április 1-11.
leadási időszak: 2010. április 11-21.
SZTDK időpontja: 2011. április 22-24.
Érdeklődni és jelentkezni:
Mihai Viteazul utca, 10 sz.
office@szmdsz.ro
www.szmdsz.ro


A rendezvény plakátja
A rendezvény plakátja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: