2009-11-10 10:10:29• hírek • Szatmár.ro

Országos Lovastorna Bajnokság 2009

Az idei szakág alapítás, és egy minősítő verseny után, a hétvégén rendezte a szatmárnémeti Galopp Egyesület az első Országos Lovastorna Bajnokságot Csanáloson.

Négy sportklub versenyzői neveztek be a versenyre, a csanálosi Drosera, a kolozsvári Incitato, a szatmárnémeti Pegasus és a magyarországi Sóskuti Manók részéről.

Eredmények: 12 év fölötti haladó kategóriában: 1. Boér Blanka, 2. Sámi Zsuzsa. 12 év alatti haladó kategóriában: 1. Boér Júlia, 2. Pap Alex. Haladó kategóriában a kötelező gyakorlatokat vágtában, az egyéni kűr gyakorlatokat ügetésben mutatták be a versenyzők. További eredmények:

Utánpótlás kategóriában: lányok: 1. Szabó Eszter, 2. Cîrnat Alexandra, 3. Bertics Betty, 4. Ármos Eszter, fiúk: 1. Opre Mihnea, 2. Boér Erik, 3. Papp Fejér Áron. Kezdők kategóriban, iskolások: 1. Veszprémi Krisztina, 2. Albi Alexandra, 3. Kis Laura, óvodások: 1. Gábriel Nikolett, 2. Szabó Botond, 3. Mihiş Antonia , 4. Lupcsa Alex.

Országos bajnoki címet a haladó és csapat kategóriában osztottak, mindhárom bajnoki címet szatmárnémeti lovastornászok szerezék meg. A verseny házigazdája a csanálosi Drosera Lovasklub volt. A verseny főbírói tisztét Mariana Moisei, a Romániai Lovasbírói Testület elnöke látta el, meghívott vendégbíróként pedig Héczey Katalin, a Magyarországi Lovastorna Szakág elnöke volt jelen. Egyidejüleg bíróképzésre, és versenybírói vizsgára is sor került.


Három bajnoki címet szereztek a szatmári sportolók
Három bajnoki címet szereztek a szatmári sportolók


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: