2010-04-26 15:06:18• hírek • Szatmár.ro

III. Nemzetközi Vakáció és Utazás Kiállitás

A Showtime Entertainment Factory mint főszervező és a Szatmári Kereskedelmi és Ipari Kamara mint szervező, május 07-09 között szervezi a III. Vakáció és Utazás Kiállitást, a Holiday & Travel EXPO 2010-et Szatmárnémetiben, a Szakszervezetek Művelődési Házában.

Az eseményen részt vesznek utazási irodák, szállodák, wellness és gyógyfürdők képviselői, szakmai képzéssel foglalkozó szervezetek, a szaksajtó képviselői, bankok, biztosítótársaságok képviselői valamint bemutatkozik több megyénkbeli kisüzem is.

A kiállításra látogatók részt vehetnek egy Tombolán is, melyen olyan értékes ajándékokat lehet majd megnyerni, mint wellness hétvégék, belépőjegyek magyarországi aquaparkokba, és azok a látogatók akik a kiállítás alatt vásárolnak vagy előjegyeznek utakat, jelentős kedvezményeket kaphatnak - ígérik a kiállítok. Az utazási ajánlatok mellett a résztvevőknek lehetőségük nyílik arra is, hogy bepillantást nyerjenek a koktélkészítés művészetébe, egy látványos mixer show keretein belül.

Az esemény szeretne lehetőséget teremteni a kiállítók számára, hogy bemutathassák különleges, utazással kapcsolatos ajánlataikat és új üzleti kapcsolatokat hozhassanak létre. Az előző két utazás kiállítás sikerét kihasználva, a szervezők szeretnék még jobban kielégíteni a látogató közönség igényeit, ezért még több kiállítót szeretnének idecsalogatni a belföldi és külföldi turizmussal foglalkozó cégek közül.

A Showtime Entertainment Factory az utazási kiállítással egyidőben idén először szervezi meg a Szabadtűzi sütő és főző versenyt 2010 május 08-án, a szatmárnémeti Október 25-e téren. A szervezők 3-5 fős csapatok jelentkezését várják 2010 május 05-ig. Jelentkezni a 0261 710 871 telefon és fax számon lehet vagy pedig e-mailben az office@showtimefactory.ro címen.


Bográcsfőző verseny is lesz
Bográcsfőző verseny is lesz


A verseny célja, hogy a jó hangulat és kellemes társaság mellett, a bográcsban készült hagyományos vagy rendhagyó ételeket népszerűsítse, a legízletesebbeket pedig elismerésben részesítse. A nyertes csapat tagjai megkapják a Szabadtüzi Rend Lovagja címet és az azt igazoló Oklevelet személyesen Garai Zoltán Attilától, a Szabadon főzők és Sütők Rendjének alapító nagymesterétől.

A versenybírák nem csak az ételek minőségét, hanem a csapat megjelenését és a munkafolyamatot is figyelni fogják. A versenyen két nagydíjat adnak ki bogrács és roston sültek kategóriában - a díj egy-egy kétszemélyes  magyarországi Wellness hétvége lesz. Különdíjat kap majd a legjobb egyenruház és a legfelkészültebb csapat is, de díjazzák majd a legjobb dekorációt is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: