2009-07-17 17:01:39• hírek • (X)

Hűvös lakást a forró napokra!

Magas hőfokokat jósolnak a meteorológusok a nyári időszakra, ezért megéri időben gondoskodni a hűsölésről. Ebben segítenek a Lord Land kft. légkondicionáló berendezései, amelyek ideális hőmérsékletet biztosítanak a forró napokon minden beltéri egységben.

Nyári akció indult a Lord Land Kft.-nél, két típusú klímaberendezés megvásárlásánál ingyenesen beszerelik a náluk vásárolt készüléket. Minden promóciós áron, 799 lejért kínált hordozható Amcor típusú légkondicionáló készülék, és minden egyes falra szerelhető, jelenleg árkedvezménnyel 1699 lejért kapható Daewoo márkájú klímberendezés megvásárlása esetén a cég ingyenesen beszereli az Ön otthonában vagy irodájába a készüléket. Ne hagyja ki ezt az egyedi ajánlatot!

A Lord Land Kft. egy külföldi tőkéjű cég, amely építkezéssel és légkondicionáló berendezések forgalmazásával foglalkozik. Többféle klíma berendezés található meg a kínálatukban, a klasszikus falra szerelhető légkondicionálók mellett Romániában egyedülálló áron náluk lehet hozzájutni a hordozható légkondicionáló klímaberendezésekhez. A Lord Land Kft. forgalmazásában a hordozható klímaberendezéseket csupán 599 RON-ért vihetjük haza. A cég kínálatában hétféle légkondicionáló márkával találkozhatunk, sőt, a vállalkozás a megvásárolt készülék beszerelést is vállalja a kliens lakásán. Bármelyik termékükre két év garanciát is biztosítanak.

Újdonságnak számítanak a szatmári piacon a Lord Land Kft. által forgalmazott légtisztító berendezések. Ezek a készülékek többféle funkciót képesek ellátni: füstelszívók, páraelszívók, egyben baktériumölő és anti-allergén tulajdonságokkal is rendelkeznek. A légtisztító készülék segítségével megtisztíthatja a lakás levegőjét a portól, pollenektől, vírusoktól és baktériumoktól. Ha allergiás tünetek gyötrik, asztmás beteg van a családban, vagy ha forgalmas helyen lakik, válassza bizalommal a Lord Land Kft. légtisztító berendezését. Ezen kívül alkalmas éttermek, különböző vendéglátóipari egységek, kocsmák levegőjének a megtisztítására is.

A légkondicionáló berendezések fűtésre is alkalmasak, ha kint hirtelen lehűl az idő, mínusz öt fokig biztosítják a lakásban a kellemes környezetet. Hűtési funkciójukkal pedig a legnagyobb hőségben is kellemes hőmérsékletet varázsolnak a belső terekbe. Mindegyik készülék termosztáttal ellátott, vagyis automatikusan kikapcsolnak, amikor elérték a kívánt hőmérsékletet. Ráadásul jelentős mennyiségű energiát is megspórolhatunk, mivel ezek a berendezések mind alacsony fogyasztásúak. A termékek nagyon jó árban kerülnek forgalmazásra, ugyanakkor részletre is megvásárolhatók. Emelje lakása kényelmét a Lord Land Kft. által forgalmazott elsőosztályú klímaberendezésekkel.

A Lord Land kft. Szatmárnémeti egyik legcsendesebb és legszebb környékén, a Dreptatii utca 8 szám alatt lakásokat kínál eladásra saját építtetésű társasházban. Különleges design, formatervezett külső jellemzi az épületet, amely összesen hat lakást foglal magában. A társasház szigorú minőségi standardok szerint van kivitelezve, két hónapon belül kulcsrakész állapotban átvehetik kedves leendő lakói.

A kétemeletes társasház két és háromszobás lakásokat foglal magában, mindegyik lakás saját parkolóval rendelkezik az udvar hátsó részben. Kényelmes, széles bejáraton lehet bejutni az épületbe, mindegyik lakás tágas, fényes szobák jellemzik, a ház mindkét oldalán hatalmas teraszok futnak. Az érdeklődők jobban teszik ha igyekeznek, mert az első két lakás akciós áron lesz értékesítve. A cég székhelye Szatmárnémetiben, a Iuliu Maniu utca 40/b alatt található. Minden leendő klienst szeretettel várnak!


A Lord Land Kft. kínálatában hétféle légkondicionáló márka szerepel.


Tágas, minőségileg kivitelezett lakások a Dreptatii utca 8 szám alatt.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: