2009-06-04 09:28:03• hírek • Gozner Gertrud

Hűvös lakást a forró napokra!

Tudta Ön, hogy a Lord Land légkondícionálóival akár fűtheti is lakását? Hívja most az alábbi telefonszámot széleskörű tájékoztatásért : 0731 928 078

A Lord Land Kft. egy külföldi tőkéjű cég, amely építkezéssel és légkondicionáló berendezések forgalmazásával foglalkozik. Többféle klíma berendezés található meg a kínálatukban, a klasszikus falra szerelhető légkondicionálók mellett Romániában egyedülálló áron náluk lehet hozzájutni a hordozható légkondicionáló klímaberendezésekhez. A Lord Land Kft. forgalmazásában a hordozható klímaberendezéseket csupán 599 RON-ért vihetjük haza. A cég kínálatában hétféle légkondicionáló márkával találkozhatunk, sőt, a vállalkozás a megvásárolt készülék beszerelést is vállalja a kliens lakásán. Bármelyik termékükre két év garanciát is biztosítanak.

Újdonságnak számítanak a szatmári piacon a Lord Land Kft. által forgalmazott légtisztító berendezések. Ezek a készülékek többféle funkciót képesek ellátni: füstelszívók, páraelszívók, egyben baktériumölő és anti-allergén tulajdonságokkal is rendelkeznek. A légtisztító készülék segítségével megtisztíthatja a lakás levegőjét a portól, pollenektől, vírusoktól és baktériumoktól. Ha allergiás tünetek gyötrik, asztmás beteg van a családban, vagy ha forgalmas helyen lakik, válassza bizalommal a Lord Land Kft. légtisztító berendezését. Ezen kívül alkalmas éttermek, különböző vendéglátóipari egységek, kocsmák levegőjének a megtisztítására is.

A légkondicionáló berendezések fűtésre is alkalmasak, ha kint hirtelen lehűl az idő, mínusz öt fokig biztosítják a lakásban a kellemes környezetet. Hűtési funkciójukkal pedig a legnagyobb hőségben is kellemes hőmérsékletet varázsolnak a belső terekbe. Mindegyik készülék termosztáttal ellátott, vagyis automatikusan kikapcsolnak, amikor elérték a kívánt hőmérsékletet. Ráadásul jelentős mennyiségű energiát is megspórolhatunk, mivel ezek a berendezések mind alacsony fogyasztásúak. A termékek nagyon jó árban kerülnek forgalmazásra, ugyanakkor részletre is megvásárolhatók. Emelje lakása kényelmét a Lord Land Kft. által forgalmazott elsőosztályú klímaberendezésekkel.

A légkondicionáló klímaberendezések mellett a Lord Land kft. Szatmárnémeti egyik legcsendesebb és legszebb környékén, a Tisztviselőtelepen a Dreptatii utca 8 szám alatt lakásokat kínál eladásra saját építtetésű társasházban.

Különleges design, formatervezett külső jellemzi az épületet, amely összesen hat lakást foglal magában. A kétemeletes társasház három kétszobás és három háromszobás lakásból áll, amelyek legkifinomultabb igényeket is képesek kielégíteni. Mindegyik lakás saját parkolóval rendelkezik az udvar hátsó részében, az épületbe pedig kényelmes, széles bejáraton lehet bejutni

A szobabelsőket és a lépcsőházat tágas terek, világos termek jellemzik, a ház mindkét oldalán hatalmas teraszok futnak. A lakások erkélyét, akárcsak a lépcsőházat eredeti kovácsoltvas korlátok díszítik.

Minden lakás teljesen mértékben felszerelt, légkondicionáló berendezés található bennük, valamint saját hőközpontokkal ellátottak. Komplett fürdőszoba-berendezés - szekrény, tükör -, valamint lakásonként két mellékhelyiség bizonyítják a magas fokú felszereltséget. Míg a fürdőkben csempék, addig a konyhában és az előszobában jó minőségű homokkő padló található. Az ablakok párkányai márványból készültek.

Az épületen lapos-tető található, amely a lakók által szabadon alakítható, teraszként és zöldfelületként is hasznosítható. Egy tetőteraszról a kilátás mindig vonzóbb, mint az épület alacsonyabb szintjeiről, s a ház által elfoglalt zöld területet is visszaadhatjuk ezáltal.

A társasház szigorú minőségi standardok szerint van kivitelezve, bármikor kulcsrakész állapotban átvehetik kedves leendő lakói. A lakások árai a válság időszakához vannak szabva, ezért mindenképp érdemes megnézni őket. A Lord Land Kft. bankon keresztül hiteleket is tud intézni a leendő lakók számára. Fiatal házasok az Első Ház programon keresztül is megvásárolhatják az első osztályú, minőségi lakásokat.

 


A Lord Land Kft. kínálatában hétféle légkondicionáló márka szerepel.


Tágas, minőségileg kivitelezett lakások a Dreptatii utca 8 szám alatt.


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: