2010-09-09 11:15:26• hírek • Szatmár.ro

Hutton Tészta – a háziasszonyok kedvence

A Hutton tésztagyár már húsz éve, több mint ötvenféle terméket kínál a háziasszonyoknak. A termék sikeréhez mostantól nemcsak a kiváló minőség, hanem az új csomagolás is hozzájárul.

Már két évtizede annak, hogy a Hutton tésztagyár megnyitotta kapuit Szatmár megyében. A cég az évek alatt változatosabb és újabb termékeket készítésére törekszik, hogy az igényeket minél szélesebb körben, minél különlegesebb ínyenc tésztafélékkel elégíthesse ki.

A Hutton termékek sikeréhez mostantól nemcsak a kiváló minőség, hanem az új csomagolás is hozzájárul. A  csomagoláson kívül más nem változott: a Hutton  továbbra is a tradicionális jelleg visszaadására törekszik, azért, hogy a tésztafélék fogyasztói, amikor megízlelik az elkészült finomságokat, úgy érezhessék, hogy  nem vesztek feledésbe a régi ízek.

Nem csak a szokványos levestésztákat - zabkocka, csigatészta, eperlevél, cérnametélt - és körettésztákat - orsó, kagylótészta, szarvacska, tollhegy, - forgalmazza a Hutton, hanem más nemzetek különleges tésztáit is előállítja, mint például a spagetti tésztát, vagy a lasagne alapot. A Hutton tésztagyár termékválasztéka korántsem véges: mindig akadnak olyan különleges tésztaötleteik, amelyeket érdemes becsempészni a helyi gasztronómiába is.

Válasszák  továbbra is a már megszokott, prémium minőséget, új csomagolásban!



A megszokott minőség, új csomagolásban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: