2013-02-15 16:25:03• hírek • Szatmar.ro

Huszti-gól az Európa Ligában

A Bajnokok Ligája után csütörtök este útjára indult a labdarúgó Európa Liga tavaszi küzdelemsorozata is. A 16 mérkőzésen magyar gól is született - a legszebb találat viszont egy francia futballista nevéhez kötődik.

Huszti Szabolcs számára ismerős lehetett a moszkvai februári hideg, hisz korábban éveket játszott Szentpéterváron. A magyar szélső ezúttal a Hannover színeiben az Európa Liga nyolcaddöntőjében lépett pályára az Anzsi Mahacskala ellen.

A válogatottól önkéntes száműzetése miatt távol maradó Huszti a 22. percben Mame Diouf passzát követően egy szép, 16 méteres lövéssel meg is szerezte a vezetést a németeknek.

A dagesztáni gárdát azonban alaposan felrázta a bekapott gól, Samuel Eto'o, Odil Ahmedov és Mubarak Busszufa révén pedig 3-1-re fordítottak. Nehéz dolga lesz a Hannovernek a visszavágón, ha tovább akar jutni.

Szintén nem örülhetett győzelemnek az est talán legszebb góljának szerzője, Samuel Umtiti. A 19 éves futballista a Lyon színeiben a Tottenham Hotspurs otthonában lépett pályára - és ha már ott volt, lőtt egy hatalmas gólt Brad Friedelnek. Más kérdés, hogy a Tottenham ezzel együtt is nyerni tudott, köszönhetően Gareth Bale a két félidő hajrájában lőtt egy-egy szabadrúgásgóljának.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: