2013-01-19 17:27:16• hírek • Szatmar.ro

Huszti-dupla és Diouf álomgólja is kevés volt az őrült nyitányon

Péntek este lejátszották a német élvonalbeli labdarúgó bajnokság, a Bundesliga 18. fordulójának első meccsét, ezzel egyben megkezdődött a 2012-2013-as szezon tavaszi idénye. A nyitány igazán emlékezetesre sikeredett, a Schalke ugyanis egy őrült meccsen 5-4-re győzte le a Hannovert.

Az első félidőben nem sok utalt gólparádéra, Jefferson Farfan 44. percben esett góljáig nem sok minden történt a pályán. Hogy a szünetben mi történt a két öltözőben, azt nem tudni, ám a második félidőben valaki megindította a gólcsapot.

A 49. percben előbb Julian Draxler kettőre növelte a hazaiak előnyét, ám alig hat perccel később Sergio da Silva Pinto szépített, majd Huszti Szabolcs egyenlített. Ekkor a szurkolókban felrémlett, hogy a két csapat őszi meccse is 2-2-re végződött. Most azonban messze volt még a vége!

A 64. és 68. perc között három gól esett: előbb Marco Höger, majd Ciprian Marica szerzett ismét két gólos előnyt a Schalkénak, ám Huszti ismét gyorsan válaszolt. A 88. percben aztán a Tottenhamhez elvágyódó Lewis Holtby bebiztosította a hazaiak győzelmét, ám a legszebb gól még ezt követően született: Mame Biram Diouf 17 méterről ollózott a kapuba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: