2014-08-11 14:47:24• hírek • Szatmár.ro

Jól sikerült a jótékonysági koncert

A Máltai Segélyszolgálat önkéntes fiataljai szerveztek jótékonysági koncertet a hétvégén.

A Downtown Pub adott otthont a jótékonysági koncertnek, melynek célja az volt, hogy támogatást szerezzenek egy tábor megszervezéséhez, amely augusztus 22 és 24 között lesz megrendezve Büdössáron. A tábor egyfajta jutalom annak a harminc leendő résztvevőnek, akik iskolaidőben rendszeresen látogatják a Szent József Ifjúsági Központot. Ide elsősorban szociálisan hátrányos helyzetű gyerekek járnak.

Persze nem csak a Døts akusztikus koncertje és a The Phoenix zenekar közismert slágerekből összeállított repertoárja, majd az after-party Dj Adam Steellel várta a résztvevőket. Volt tombolasorsolás is, amelyen egyebek mellett pizza-utalványok és a krasznabélteki Nachbil borászat hat üveg kitűnő bora is gazdára lelt.

A rendezvényen bemutatkoztak az önkéntesek is, akik a tábor szervezését vállalták fel. "A bemutatkozást azért tartottuk fontosnak, hogy a közönség lássa: kik azok a fiatalok, akik teljesen önkéntes alapon, szabadidőt és energiát feláldozva a 30-40 fős gyerekcsoportnak tábort szerveznek" - nyilatkozta a szatmár.ro-nak Muresan Gábriel, a jótékonysági koncert egyik szervezője.

A koncerten összesen 685 lej gyűlt, ami ugyan nem fedezi teljes mértékben a tábor megszervezésének a költségeit, de az önkéntes fiatalok egy lépéssel közelebb kerültek a sikerhez.

Jótékonysági koncertet tartottak a Downtownban

Jótékonysági koncertet tartottak a Downtownban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: