2012-04-26 15:58:20• hírek • MTI

Huszonöt évet is kaphat a férfi, aki a saját anyja volt

Akár 25 év börtönt is kaphat az az amerikai férfi, aki 6 esztendőn át a saját anyja volt, mármint annak adta ki magát, hogy felvehesse szociális juttatásait.

Az 53 éves Thomas Prusik-Parkin New Yorkban élt anyjával, aki 2003 szeptemberében hunyt el. Fia eltemettette ugyan, de téves társadalombiztosítási számot és születési dátumot adott meg a temetkezési vállalkozónak, így a társadalombiztosítás nem értesült az elhalálozásról.

A férfi ezek után anyja ruháiban, vastag arcsminkkel, fején parókával, kezében bottal rendre eltotyogott havonta felvenni anyja járandóságait, még egy "unokaöccsel" is kísértette magát, hogy minél hitelesebb legyen öregasszonyként. Bár anyja 2,2 millió dollár értékű lakást hagyott rá, fia a nyugdíjat is megbecsülte, és a hat év alatt összesen 115 ezer dollárt vett fel jogtalanul.
Amikor végül lebukott, az őrizetbe vételére érkező nyomozóknak azt mondta, hogy anyja a karjaiban halt meg, ő pedig belélegezte utolsó leheletét, aminek révén a saját anyjává vált.  A rendőrség szerint meglehet, hogy ezt valamelyest el is hiszi, mivel kedvenc filmje Alfred Hitchcock Psycho című klasszikusa.

Ügye bírósági tárgyalása a héten kezdődött. Cinkosa, az "unokaöcs" büntetését már letöltötte, őt egy év börtönre ítélték. Az "anyafi" akár 25-öt is kaphat - adta hírül a brit Metro újság.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: